Erasmus+ Proje Ekibi Velilerimize Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

23.02.2022 181

Erasmus+ proje kapsamında Malta'ya gidecek olan öğrencilerimizin velileri okulumuza davet edilerek, proje kapsamında yapılacak faaliyetler konusunda ve Erasmus+ Fırsatları hakkında kendilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. Gidilecek olan ülke Malta tanıtıldı. Orada yapılacak etkinlikler ve gezilecek yerler gösterildi. Ayrıntılı olarak hazırlanan Veli Sözleşmesi incelendi ve velilerimiz tarafından imzalandı.

Velilerimiz öğrencilerin seçimi konusunda yapılan sınav ve puanlamalar konusunda bilgilendirilerek çocuklarının bu projeye neden seçildiklerini öğrendiler. Proje Koordinatörü Ufuk Özyıldırım'ın yaptığı sunuma Proje Danışman Öğretmenleri İngilizce Öğretmeni Kevser Yar, TDE Öğretmeni Ebru Kılıç ve hareketliliğe katılacak olan öğrencilerimiz de katıldı. Hareketlilik öncesi yapılacak hazırlıklar incelendi. Bu süreçte velilerden hangi konularda destek beklendiği açıklandı. Veliler de bu sürece maddi ve manevi tüm güçleriyle destek olacaklarını belirttiler. Daha sonra velilerimiz Okul Müdürümüz Bayram TELLİ ile de bir toplantı gerçekleştirdi. Okul Müdürü Bayram TELLİ, velileri tebrik ederek süreçte desteklerini okuldan ve ekipten esirgememelerini istedi.

23-02-202223-02-202223-02-202223-02-202223-02-202223-02-2022