Erasmus+ Proje Ekibi Okul İdaresini Ziyaret Etti

Erasmus+ Proje Ekibi Okul İdaresini Ziyaret Etti

23.02.2022 905

Erasmus+ Proje Ekibimiz Okul Müdürümüz Bayram TELLİ'yi ziyaret ederek, okulumuzun ilk Erasmus+ Projesi olan "Our Real Power Is Multinationality" adlı Ka2 Projesinin sunumunu gerçekleştirdi. Proje kapsamında 16-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Malta'nın Birgu kentine gidecek olan ekipte bulunan İngilizce Öğretmeni Kevser Yar, TDE Öğretmeni Ebru Kılıç ve Proje Koordinatörü Felsefe Öğretmeni Ufuk Özyıldırım ile öğrencilerimiz Burhan ÇINĞI, Bilal Malik Yanmaz ve Mustafa Topaloğlu proje başvuru süreci hakkında okul idaresini bilgilendirdi.

Samimi bir ortamda geçen toplantıda Okul Müdürü Bayram Telli, proje ekibini tebrik ederek Malta'da öğrencilerimizin akranlarıyla etkili çalışmalarda boy göstermelerini ve hem okulumuzu hem de ülkemizi en güzel biçimde temsil etmelerini istedi. Okul idaresi tarafından bu süreçte her türlü maddi ve manevi desteğin sağlandığının ve sağlanmaya da devam edileceğinin altını çizildi.

 

23-02-202223-02-2022

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın