Tarihçe

Tarihçe

21.01.2015 4872

Okulumuz 2014–2015 Eğitim-öğretimyılı birinci döneminde İslahiye Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde eğitim öğretime başlamıştır. Aynı yılın ikinci döneminde ise yapımı tamamlanan kendi binasına taşınmıştır.

Okulumuz; konferans salonu, kütüphane, açık spor alanları, masa tenisi ve satranç oynama alanlarına sahiptir. Eğitim - öğretim için mütevazi bir alt yapıya sahip olan Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi eğitim öğretim tarihimizde başarılı bir şekilde yerini almak için çalışmalarına devam etmektedir. 

          2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında erkek öğrencilere yönelik okulumuzun pansiyonu faaliyete girmiştir.

 Okulumuzun idari kadrosu; bir müdür, bir müdür başyardımcısı, iki müdür yardımcısı ve otuz kadrolu öğretmenden oluşmaktadır. Okulumuz müdürlüğünü Bayram TELLİ yürütmektedir.

        Okulumuz, Türkiye´nin sayılı holdinglerinden biri olan Sanko Holding tarafından, Sanko Holding ve Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) kurucusu Sani Konukoğlu  adına yaptırılmıştır. Cumhurbaşkanlığı tarafından, ülkemizin dünyaya tanıtılmasında ve devletimizin yüceltilmesinde gösterdiği üstün başarı nedeniyle, Devlet Madalya ve Nişanları Yönetmeliği gereğince "Devlet Üstün Hizmet Madalyası ve Beratı" ile taltif edilen merhum Sani Konukoğlu'nu saygı,  minnet ve rahmetle anıyoruz.

SANİ KONUKOĞLU

10-02-2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın