Erasmus Days Anket Çalışmamız

15.10.2021 686

Proje koordinatörlerimiz Ufuk Özyıldırım, Ebru Kılıç ve Kevser Ongun'un katkılarıyla oluşturulan "Pandemi Koşullarında Erasmus+" başlıklı bir anket oluşturuldu ve tüm sınıf gruplarında bu anketin linki paylaşıldı. Öğrenci ve öğretmenlerimizden pandemi ve sonrasında AB Erasmus+ projeleri, bu süreçte E-twinning in sunduğu imkanlar vs. konularında düşünceleri kaydedildi. Alınan sonuçlar bizlere göstermektedir ki: Öğretmen ve öğrencilerimiz pandemi koşullarında E-twinning çalışmalarını bir fırsat olarak görmekteler ve temassız birlikte öğrenme yöntemi olan bu platformu daha sık kullanmaya istekliler. Erasmus+ hareketliliğinin ise yerinin başka herhangi birşeyle tamamlanamayacağını belirten öğrencilerimiz en kısa sürede gerekli önlemlerin alınmasıyla hareketliliklerin başlamasının süreci zenginleştireceği görüşündeler.

20-10-2021