Yunus Emre´nin Karne Sevinci

Yunus Emre´nin Karne Sevinci

Okulumuz 10. sınıf evde eğitim öğrencisi Yunus Emre Önal karne sevincini öğretmenlerinin kendisini ziyaretiyle yaşadı.

18.01.2019 1026

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 10/A sınıfı evde eğitim öğrencisi Yunus Emre Önal karnesini kendisini evde ziyaret eden ders öğretmenlerinin elinden aldı. Ziyarette Kimya Öğretmeni Songül Oldaç, İngilizce Öğretmeni Betül Gökçe Güneş, İHL Meslek D. Öğretmeni Ayşe Görgel, T.D. Edebiyatı Öğretmenleri Beytullah Taş ve Tolga Tataroğlu ile Rehber Öğretmenler Y.Ziya Koçak ve İncinur Ergin hazır bulundu.

Geçen yıl olduğu gibi bu dönem de takdir belgesi alan Yunus Emre´nin sevinci görülmeye değerdi. Ders öğretmenlerinden Beytullah Taş, tüm öğrencilerin karne sevinci yaşadıkları bugünde Yunus Emre´yi yalnız bırakmadıklarını, bir öğrencinin karne ve belge almasının mutluluğunu Yunus Emre´de de görmek istediklerini söyledi.

Karne takdimi için Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeleri Beytullah Taş ve Tolğa Tataroğlu, İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Ayşe Görgel, Kimya Öğretmeni Songül Oldaç, İngilizce ÖğretmeniBetül Gökçe Güneş ile Okul Rehberlik Öğretmenleri Yusuf Ziya Koçak ve İncinur Ergin katıldılar.

Yunus Emre ve ailesi de ziyaretleri ve hediyeleri sebebiyle öğretmenlere teşekkür etti.

18-01-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın