Yezan, Genç Sada´da okulumuzu temsil etti

Yezan, Genç Sada´da okulumuzu temsil etti

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi Yezan Seleme Genç Sada Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil etti. 

25.12.2018 880

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde İmam Hatip Liseleri ve Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Sada Kur’anı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Gaziantep il finali İmam Ali Camii’nde gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Yahya Kemal Karaoğlan’ın da katıldığı yarışmada öğrencimiz Yezan Seleme 5. oldu.

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Abdurrahman Kılıç refakatinde yarışmaya hazırlanan Yezan Seleme’yi yarışma sonunda tebrik eden Okul Müdürümüz Bayram Telli, “Yarışmalara katılan öğrencilerimiz bekledikleri başarıları elde edemeseler de okulumuzu temsil etmeleri çok önemlidir. Sadece okulumuzu değil, İslahiye’yi de temsil ediyorlar. Bu bizim için, İlçe Milli Eğitim için ve İmam Hatip davasına gönül verenler için gurur vericidir. Öğrencimizi/öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

25-12-201825-12-201825-12-2018

 

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın