Yetenekler Keşfediliyor

Yetenekler Keşfediliyor

Öğrencilerimizin yapmış oldukları resimler halka açık alanda sergiye açıldı.

14.03.2020 579

 Sosyal Okul Projesi kapsamında Müdür Yardımcımız Zehra Demir koordinatörlüğünde yetenekli öğrencilerimizin yapmış oldukları resimler halka açık alanda sergilendi. Mehmet Akif Ersoy ve bayrak resimleri sergisi de bir hayli ilgi gördü. Genç yeteneklerimiz, halk tarafından oldukça sevildi. Resim yapmaya ilgisi olan kişiler, öğrencilerimize işin püf noktalarıyla ilgili sorular sordular.

Okul Müdür Yardımcısı Zehra Demir yaptığı açıklamada şunlara değindi: "Öğrencilerimiz arasında resim konusunda çok yetenekli olanlar var. Okul olarak öğrencilerin gizli yeteneklerini keşfetmek için çeşitli branşlardaki öğretmenler aracılığıyla okulumuzda tarama yaptık. Resme yatkın olan öğrencilerimi destekleyerek yeteneklerini geliştirmeleri için her türlü desteği veriyoruz. Özellikle resim malzemesi konusunda sıkıntı çeken öğrencilerimize yardımcı olduk ve onlar da yaptıkları resimlerle okulumuzu donatmış durumdalar. Öğrencilermizin resimlerini zaman zaman sergileyerek onları daha çok motive etmeye çalışıyoruz."

14-03-202014-03-202014-03-2020

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın