Yeşilaycılar´dan İdarecilere Çatkapı

06.03.2019 528

Hacı Sani Anadolu İmam Hatip Lisesi Yeşilay Kulübü Öğrencileri Yeşilay Haftası kapsamında okul içinde ve dışında bir dizi etkinliğe imza attılar.

Yeşilay Kulübü Danaışman Öğretmeni Durmuş Solak refakatinde okulda idarecilerin ve diğer görevlilerin kapılarını çalarak hafta ile ilgili etkinlikleri anlatan öğrenciler daha sonra Hatay yolunda yayalara ve sürücülere farkındalık eğitimi verdiler.

Okul Müdürü Bayram Telli ve Müdür Başyardımcısı Mehmet Ünlü ile Kantin Görevlisi Ökkeş ………… ile Hizmetliler Şemsettin Taş ve Kasım Şahin’i ziyaret ederek sordukları sorularla muhataplarını terleten öğrenciler idarecilere ve diğer görevlilere Yeşilay rozetleri takarak broşürler dağıttılar.

Bayram Telli ile Mehmet Ünlü Kulüp Danışman Öğretmeni Durmuş Solak ve öğrencilere bağımlılıkla mücadele konusunda gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ettiler.

06-03-2019