Yeşilay Gönüllüleri´nden farkındalık eğitimi

Yeşilay Gönüllüleri´nden farkındalık eğitimi

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Hatay yolundaki Jandarma Denetim Alanında stant açarak vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıttılar.

06.03.2019 531

İslahiye’de Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Hatay yolundaki Jandarma Denetim Alanında stant açarak vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıttılar.

Yeşilay İslahiye Şube Başkanı ve Okulumuz Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç, toplumu ayırt etmeden önleyici, koruyucu hizmetleri herkese ulaştırmaya çalıştıklarını belirterek, "İslahiye’de okullar başta olmak üzere, bir çok mekanda etkinliklerimizle farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yıl da ´Yeşilaycı olmak için, bağımlılıklardan uzak durmak için, sağlıklı yaşamak için bir nedenim var´ diyerek kutlayacağımız haftada, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz. Yeşilay, bağımlılıklara karşı mücadele veren, kökleri çok derinlere inen ve bugün yeni yapraklar, meyveler vermeye çalışan bir ağaç, bir sivil toplum kuruluşudur. Bağımlılıklar sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın geleceğini tehdit ediyor. Sorumluluğumuz büyük, omuzlarımızdaki yük ağır. Geleceğimizi bağımlılıklardan korumak için her yerde zararlı alışkanlıklarla mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Yeşilay Gönüllüsü öğrenciler, içkilerin, sigaranın, uyuşturucuların topluma, aileye ve bireye zararlarını anlatmak için öğretmenleri ile birlikte Jandarma Denetim Alanı’nda araç sahibi ve yolcular ile vatandaşlara broşürler dağıtıp hafta anısına çeşitli hediyeler verdiler.

Okul Müdürü Bayram Telli de, gönüllü olarak Yeşilay Kulübü ile yapılan çalışmalardan hem öğrencilerin hem de vatandaşların oldukça memnun olduğunu söyledi.

Vatandaşlar da öğrencilere Yeşilay Haftası etkinliklerinde kendilerini bilgilendirdikleri için teşekkür ettiler.

06-03-2019

06-03-2019

06-03-2019

06-03-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın