Veli ve Öğrenci Memnuniyetini Ölçtük

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve velilerine yönelik yaptığımız anketleri değerlendirdik.

21.05.2019 506

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve velilerine yönelik olarak Mayıs ayı başında yapılan memnuniyet anketleri Okulumuz Müdür Başyardımcısı Mehmet Ünlü tarafından oluşturulan bir komisyonca değerlendirildi.

Anketler üzerine bir açıklama yapan Okul Müdürü Bayram Telli "Okulumuzda 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi için 10 şubemizde 180 öğrencimize memnuniyet anketi uygulanmıştır. Ayrıca öğrencilerimizin velilerine yönelik de 8 Mayıs Çarşamba günü veli toplantısı düzenleyerek 62 velimize okulumuz hakkındaki görüşlerini sorduk. Bu görüşler çerçevesinde okulumuzda eksikler giderilmeye çalışılmıştır. İnşallah 2019-2020 öğretim yılına eksiklerimizi büyük ölçüde gidermiş olarak gireriz" dedi.

VELİLERLE İLETİŞİM, ÖĞRENME DENEYİMLERİNİ ZENGİNLEŞTİRİYOR

Okulumuzda velilerle kurulan iletişimin, öğrencilerin öğrenme deneyimlerini zenginleştiren en önemli faktörlerden biri olduğuna dikkat çeken Telli, "Velilerimiz ile iletişimin etkin bir şekilde yürütülebilmesi açısından, tüm velilerimizin okulumuzda bulunan bilgilerini (adres, cep telefonu, e-posta ve diğer önemli bilgiler) güncel tutuyoruz. Okulumuzda tüm yazışma ve bilgilendirmeler dijital ortam üzerinden yapılıyor" diye konuştu.

28-05-201928-05-2019

27-05-201927-05-2019