Veli Memnuniyet Anketi tamam!

Veli Memnuniyet Anketi tamam!

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi velilerle iletişimin etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla Veli Memnuniyet Anketi düzenledi.

30.04.2019 1196

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi velilerle iletişimin etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla Veli Memnuniyet Anketi düzenledi.

Okulda stratejik planlamalar yapmak, okulumuzda yürütülecek çalışmalara ışık tutmak, mevcut durumumuzu görmek, okulumuzun gelişim hedeflerini belirlemek için velilerimizin görüşlerine her zaman ihtiyaçları olduğunu ifade eden Okul Müdürü Bayram Telli; “Eğitim-öğretim uygulamalarımızın niteliğini sürekli geliştirmek ve öğrencilerimizin donanımlı ve başarılı bireyler olarak yetişmesini sağlamak üzere sizlerin desteğini rica ediyoruz. Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan anketimizde belirteceğiniz tercihleriniz, yorumlarınız ve eleştirileriniz, bize en iyiye ulaşma yolunda önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

Okulumuzda velilerle kurulan iletişimin, öğrencilerin öğrenme deneyimlerini zenginleştiren en önemli faktörlerden biri olduğuna dikkat çeken Telli, “Velilerimiz ile iletişimin etkin bir şekilde yürütülebilmesi açısından, tüm velilerimizin okulumuzda bulunan bilgilerini (adres, cep telefonu, e-posta ve diğer önemli bilgiler) güncel tutuyoruz. Okulumuzda tüm yazışma ve bilgilendirmeler dijital ortam üzerinden yapılıyor” diye konuştu.

SONUÇLAR ZÜMRE BAŞKANLARIYLA PAYLAŞILDI

Bu ay içinde yapılan ve okul web sitemizden de velilere ulaşan anketler Rehberlik Servisi tarafından titizlikle incelenerek değerlendirildi. Ayrıca Okul Müdür Başyardımcısı Mehmet Ünlü başkanlığında toplanan zümre başkanları, anket sonuçları konusunda bilgilendirildi. Toplantıya pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç da katıldı.

Okul Rehberlik Servisi ve Okul İdaresi tarafından ortaklaşa düzenlenen anket 40 maddeden oluşuyor. 300 veliye ulaştırılan anketi Nisan ayı içinde 121 velimiz doldurmuştur. Anket sonuçlarını değerlendiren Rehberlik Servisi´nin raporunu zümre başkanlarıyla paylaşan Mehmet Ünlü ankete katılan 121 velinin okul, müştemilatı, öğrenci başarısı ve idare ile öğretim kadrosundan yüzde 96 oranında memnun olduğunu bundan sonra bu rakamın yüzde 100 olması için çaba sarfedeceklerini kaydetti. 

30-04-2019

30-04-201930-04-201930-04-2019

 

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın