Üniversite Gezimiz

Okulumuz öğrencileri Gazişehrimiz'de bulunan Gaziantep Üniversitesi'ni gezdiler.

27.02.2020 487

Öğrencilerimiz yüksek öğretim kurumunu gezdiler. Aynı zamanda sınava hazırlık içinde bulunan öğrencilerimize motivasyon sağlaması ve hayalini kurdukları üniversitede onları neler beklediğini görmeleri açısından üniversite gezimiz öğrencilerimize büyük katkıda bulundu.

Okul Müdürü Bayram Telli; Sınava girecek son sınıf öğrencileri ile 11. sınıf öğrencilerine yönelik yüksek eğitime hazırlık için rehberlik ve bilgilendirme faaliyetlerinin yanı sıra motivasyonların arttırmak için geziler de düzenliyoruz. Öğrencilermiz için İslahiye'de bulunan Fakülte ve Meslek Yüksek Okulları ile Gaziantep Üniversitesi'ne daha önce geziler düzenlemiştik. Sınava azimle çalışan öğrencilerimizi zaman zaman motive etmek için sosyal faaliyetlere dahil ettiğimiz gibi üniversite gezileri ile de onların çalışma şevklerini artırmaya gayret gösteriyoruz." dedi.

27-02-202027-02-2020