Suriyeli Öğrencimiz  İstiklal Marşı'nın On Kıtasını Ezbere Okudu

Suriyeli Öğrencimiz İstiklal Marşı'nın On Kıtasını Ezbere Okudu

Suriyelil öğrencimiz Rağad Alavad, İstiklal Marşımızın on kıtasını ezbere okudu.

18.10.2019 1100

Türk ordusunun Suriye'de gerçekleştirdiği Barış Pınarı Operasyonu'na bir destek de öğrencimiz Rağad Alavad'dan geldi. İstiklal Marşımızın on kıtasını ezbere okuyan Rağad, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdinde misafirperverliği dolayısıyla Türkiye'ye teşekkür etti. İstiklal Marşı'nı ezbere okuyan Rağad gözyaşlarına hâkim olamadı.

Okul Müdürü Bayram Telli şunları aktardı: "Öğrencimizi kutluyorum. Suriyeli bir öğrencinin İstiklal Marşımızın on kıtasını ezbere okuması bizi hem onurlandırdı hem de duygulandırdı. Ülkemizin, Suriye'de sürdürdüğü Barış Pınarı Operasyonu dolayısıyla daha fazla heyecanlandık ve duygulandık. Okulumuzda vatanlarından ayrı kalan Suriyeli öğrenciler de eğitim öğretim görmekteler. Suriyeli öğrencilerimiz ülkemizi çok seviyor ve onlara kol kanat geren Türkiye'ye minnettar olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar. Vurgu ve tonlamalara da dikkat ederek İstiklal Marşımızı okuyan ve gözyaşlarına hâkim olamayan öğrencimiz Rağad'ı bir kez daha tebrik ediyorum. Suriyeli muhacirler vatan özlemi çekiyorlar. İnşaallah ülkemizin önderliğinde tekrar vatanlarına kavuşurlar. Atalarımızın kanlarıyla sulanmış olan vatanın önemini çok iyi biliyor ve bu şuurla öğrencilerimizi vatana, millete, dine ve insanlığa hizmet etmeleri için yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Merhum Akif'in dediği gibi 'Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın!'; ordumuzu muzaffer kılsın."

18-10-201918-10-201918-10-201918-10-201918-10-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın