Sülaf´tan Büyük Başarı

Sülaf´tan Büyük Başarı

Genç Nida Kur´an-ı Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu temsil eden 10. sınıf öğrencisi Sülaf Hacnecib 13 öğrencinin katıldığı yarışmada 5. oldu.

05.01.2019 653

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde iller düzeyinde gerçekleştirilen Genç Nida Kur´anı Güzel Okuma Yarışmasında Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatiip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Sülaf Hacnecib beşinci oldu. 

Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin ev sahipliği yarışmaya çok sayıda devetli ile yarışmacı öğrenciler, öğretmenleri ve veliler katıldı.

Taha Suresi 1-14. ayetleri okuyan Sülaf sadası ve makamıyla okuyanları büyüledi. Birbirinden güzel okuyan öğrenciler arasında beşincilik elde eden Sülaf´ı programdan sonra tebrik eden Okulumuz Müdür Başyardımcısı ve İHL Meslek Dersleri öğretmeni Mehmet Ünlü, gelecek yıllarda Sülaf´ın kendisini daha da geliştirerek büyük başarılar elde edeceğine inandığını söyledi. 

05-01-2019

 

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın