Sorumluluk Sınavlarının Takvimi Belli Oldu

Sorumluluk sınavları Eylül ayında yapılacaktır.

25.08.2021 273

Sorumluluk sınava giren öğrenciler sınav sürecini takip ederek sınavlara katılacaklardır. Sınavda uyulması gereken kurallar şu şekildedir:

1. Sınav günleri ile başlama saatleri yukarıya çıkartılmıştır.

2. Sınava girecek öğrenciler sınavın başlama saatinden en az 30 dakika önce okulda hazır bulunacaklardır.

3. Sınava başlama saatinden sonra gelen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

4. Bu sınava alt sınıflardan sorumlu dersleri olan öğrenciler katılacaklardır.

5.Sınava girecek öğrenciler sınava girecek dersin özelliğine göre ders araç ve gereçlerini yanlarında bulunduracaklardır. Hiçbir öğrenci yanındaki veya arkasındaki öğrenciden bir şey istemeyecektir.

6. Sınava girecek öğrenciler kılık ve kıyafet yönetmeliğine uygun olarak öğrenciye yakışır bir biçimde sınava gireceklerdir.

7. Tereddüt edilen hususlarda idareden bilgi alınacaktır.

26-08-202126-08-202126-08-2021