´Sıfır Atık´la Çevreye Duyarlı Okul

GÖK-AY Geri Dönüşüm Sanayi tarafından okulumuza kağıt, metal, cam, pil ve plastiklerin geri dönüşümü için karton kutular konuldu.

14.10.2018 736

Kullanım süresini doldurmuş bazı atıklar değişik tekniklerle hammaddeye geri dönüştürülebiliyor.

Plastik, cam, kağıt, metal, pil gibi maddeler kırma, ezme, ayrıştırma gibi tekniklerle tekrar iş görebilir hale getiriliyor. Daha sonra da fabrikalarda tekrardan işlenerek yeni ürünlere dönüştürülüyor. Okulumuz da bu noktada üzerine düşeni yaparak bir etkinlik gerçekleştirdi. GÖK-AY Geri Dönüşüm firması tarafından okulumuza konulan geri dönüşüm kutuları öğrencilerimize temiz ve sağlıklı çevre bilinci kazandırılması için büyük önem taşıyor.

Okulumuzun muhtelif yerlerine yerleştirilen geri dönüşüm kutuları öğrencilerimiz tarafından kullanılmaya başlandı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

01-11-2018

14-10-201814-10-2018