Ses Yarışması Yeni Yetenekler çıkaracak

Ses Yarışması Yeni Yetenekler çıkaracak

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Yayın ve İletişim Kulübü tarafından 3 kategoride Ses Yarışması düzenlendi.

20.03.2019 724

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Yayın İletişim Kulübü tarafından genç yetenekleri ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen Ses Yarışması için başvurular 25 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Türk Tasavvuf Musikisi kategorilerinde düzenlenen "Sahne Senin Ses Yarışması" için başvurular Kulüp Danışmanı İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Hakkı Biçer´e bizzat yarışma başvuru formu doldurularak yapılacak.

Hakkı Biçer yarışma şartnamesinin okul panolarına asılan afişlerde yer aldığını belirterek öğrencilerin özgüvenlerini artırmak ve yeni yetenekler keşfetmek istediklerini kaydetti.

Biçer, Sahne Senin yarışmasının Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilk kez yapılacak olduğunu ifade ederek “Toplumumuzun gelenek, görenek ve inancı ile barışık yaşayan, Türk kültürüne ve sanatına hizmet etmiş müzik üstatlarını saygı ile yâd ederek, bu büyük sanatçıları gelecek nesillere tanıtmayı da amaçladık” dedi.

21-03-2019

 

 

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın