"Ziya Hocama Mektup"

"Ziya Hocama Mektup"

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´a mektup yazma yarışması düzenlendi. Birbirinden güzel mektupların arasından 12/A sınıfı öğrencisi Mehmet Cahit Biçer´in mektubu birinci oldu.

29.03.2019 1060

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde her sınıf düzeyinde Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk´a mektup yazma yarışması düzenlendi. Türk Dili ve Edebiyatı Zümresinin düzenlediği yarışmaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

Yarışmada birinciliği göğüsleyen 12. sınıf öğrencisi Mehmet Cahit Biçer ile birlikte Okul Müdürü Bayram Telli´yi ziyaret eden Zümre öğretmenleri kendisine verdikleri destek için teşekkür ettiler. Yarışma birincisi Mehmet Cahit; "İslahiye ilçesinde iki tane İmam Hatip Lisesi bulunmaktadır ve diğer okul Kız İmam Hatip Lisesi olup sadece kız öğrenciler eğitim öğretim görmekteler. Bizim okulumuzda ise diğer okulda kontenjan bulunmadığı için kız öğrenciler da bulunmaktadır. Okulumuzun sadece erkek öğrencilere yönelik bir okul olmasını istiyoruz. Bu isteğimizi ilettim. Ayrıca köylerden gelen öğrenciler için kantin fiyatları yüksektir. Makul fiyatların olması için düzenleme yapılması gerekmektedir. Okullarda sosyal faaliyetlerin artırılması için Bakan Bey´den desteklerini beklediğimi mektubumda belirttim." dedi.

Okul Müdürü Bayram Telli ise mektup yarışmasında birinci olan öğrenciyi tebrik etti.

29-03-201929-03-201929-03-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın