"Yüreğiniz çöp eve dönmesin!"

Öğrencilerimize rol model olacak şahsiyetleri okulumuza davet etmeye devam ediyoruz. Okulumuza gelen Yazar Mehmet Deveci, öğrencilere gelişigüzel ve gereksiz bilgiler edinerek zihinlerini ve yüreklerini çöp eve dönüştürmemeleri tavsiyesinde bulundu.

15.05.2019 785

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde öğrencilerle sohbet eden Yazar Mehmet Deveci, kendisinin de bir İmam Hatipli olduğunu ifade ederek öğrencilere öğrenim gördükleri okulun değerini çok iyi bilmeleri tavsiyesinde bulundu.

Yazarlığı hususunda gençlerin de içlerinde bir yazarlık cevherinin muhakkak bulunduğunu fakat bunu açığa çıkarabilmeleri için çok okumaları gerektiğini belirten Deveci kitaplardan akılda kalan sadece bir cümlenin dahi insanın ufkunu açtığını söyledi.

Okulumuz konferans salonunda düzenlenen sohbet/söyleşi programına Okul Müdürü Bayram Telli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İmam Hatiplilerin bulundukları ilçenin, şehrin, ülkenin umudu olduğunu hatırlatan Deveci, umudu olmayanların geleceğe umut veremeyeceklerini kaydetti.

Kendine has bir okur kitlesi olan Deveci, insanı dinlendiren, düşündürürken tebessüm ettiren bir üslupla öğrencilere hitap etti. Bir saat boyunca yazarı dikkatle dinleyen öğrenciler program sonunda yazara okudukları kitapları imzalattılar.

15-05-201915-05-201915-05-201915-05-201915-05-201915-05-2019