"Pansiyon Ziyaretlerinden Çok İyi Sonuçlar Alıyoruz"

"Pansiyon Ziyaretlerinden Çok İyi Sonuçlar Alıyoruz"

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri okul pansiyonunda kalan öğrencilerle sık sık bir araya gelerek birbirinden farklı etkinliklere imza atıyorlar.

24.02.2019 610

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri okul pansiyonunda kalan öğrencilerle bazen birlikte sinema ya da futbol maçı izliyor bazen bir mangal partisinde bazen de bir sohbet ortamında buluşuyorlar.

Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç, Müdür Yardımcısı Ufuk Özyıldırım´la birlikte geçtiğimiz gün pansiyonu ziyaret ederek yaptıkları çalışmalarla öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine yönelik faaliyetlerde bulunduklarını ve kısa zamanda olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. 

Herhangi bir sebebe dayanmaksızın akşam saatlerinde çatkapı pansiyon ziyaretleri yaptıklarını dile getiren Ardıç; "Okul Müdürümüzün, idareci arkadaşlarımızın desteği, belletmen öğretmenlerin ve çalışanların gayretiyle pansiyonda kalan öğrencilerimize yönelik eğitici ve öğretici olduğu kadar onları öğrencilik sonrası hayata hazırlayan programlar düzenliyoruz.  Onlarla bazen sohbet ediyor, bazen mangal partisi yapıyor, bazen de futbol oynuyor yahut maç izliyoruz. Öğrencilerimizi sıkmadan onlara sorumluluk duygusu kazandırmayı temel gaye edindik. Onlar bizim her şeyimiz. Böyle olunca; bir dost, sıcak bir arkadaş gibi bizimle her türlü problemlerini paylaşabiliyorlar. Akşam ziyaretlerinde bu paylaşımlarımızın daha güzel ve verimli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca pansiyonda kalan farklı okullarda öğrenim gören öğrencilerle akşam birebir görüşme fırsatımız oluyor" diye konuştu.

Ardıç, pansiyon ziyaretlerinin havaların ısınmasıyla birlikte artacağını ve farklı aktivitelerle dolu dolu bir dönem geçirmeyi umduklarını sözlerine ekledi. 

24-02-201924-02-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın