"Öğrenmenin yaşı yok"

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmenleri okuldaki derslerden fırsat buldukça öğretmenler odasında Modern Arapça eğitimi görüyorlar.

25.12.2018 798

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi İHL Meslek Dersleri öğretmenlerinden Abdurrahman Kılıç, Hakkı Biçer, Muhammed Erinç ve Ahmet Pişkin, hafta içinde okulda dersler sona erdikten sonra kendi aralarında Arapça eğitimi yapıyorlar.

Abbas Ahmet el-Tunusi ve Nariman Naili´nin "Arabiyye Vesaili´l-A´lam" isimli eserini okuyan hocalarımız, günlük konuşma diline vakıf olmak için, siyaset, uluslararası ilişkiler, iç politika konularında gazete ve televizyon dilini tanımak maksadıyla böyle bir çalışma yaptıklarını dile getirdiler. "Öğrenmenin yaşı yok" diyen hocalarımızı tebrik ediyor, çalışmalarının devamını temenni ediyoruz.

25-12-201825-12-201825-12-2018

.