"Doğru Eğitimi Büyük İnsanlar Verir"

"Doğru Eğitimi Büyük İnsanlar Verir"

2018-2019 eğitim öğretim yılı açılışı münasebetiyle okulumuz öğretmenler odasında biraraya gelen öğretmenlerimiz semnier çalılşmalarının ilk gününde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´uın yeni dönem açılış konuşmasını dinledi.

06.09.2018 621

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde 2018-2019 eğitim öğretim yılı başladı. Okulumuza bu dönem atanan Müdürümüz Bayram Telli açılış programı münasebetiyle öğretmenlerimizi selamlayarak yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diledi. Yeni dönem seminer  çalışmalarının ilk gününde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´uın yeni dönem açılış konuşmasını dinleyen öğretmenlerimizin heyecanı dikkatlerden kaçmadı. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açılış konuşmasında iyi eğitimin verecek olanları öğretmenler olduğuna dikkati çekerek, "Doğru eğitimi büyük binalar değil, büyük insanlar verir. Bu salonun girişinde ´İnsan, insanın gölgesinde yetişir.´ sözü misafirlerimizi karşılıyor. Zira şahsiyeti, şahsiyet bina eder. Güçlü bir şahsiyet olabilmek öğretmenin kendisini yetiştirmesinden geçiyor. Öğretmenlik çocuklara bir şey öğretmek değildir. Öncelikle ve hassaten öğretmenin kendi olgunlaşma serüvenidir. Kemalât ve kişisel gelişim yolculuğudur. Asıl yolcu öğretmendir. Çocukların gelişimi öğretmenin gelişimine doğrudan bağlıdır. Çocukları ancak ve ancak kendimize yatırım yaparak zengin kılabiliriz. Kamil bir öğretmenin koridordaki yürüyüşü bile derstir. Çocuklar ilk nazarda öğretmenlerin kalbiyle ilgilenir, beyniyle değil. O yüzden deneyimli öğretmenler bütün çocukların gözüne gözleri ve gülümsemeleri değmeden derse başlamaz. Bunun için çok yönlü öğretmenlere ihtiyacımız var." değerlendirmesinde bulundu.

Bakanın konuşmasından sonra Okul Müdürü Bayram Telli, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek yeni dönem plan ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

06-09-201806-09-201806-09-2018

 

 

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın