Projelerimiz Kabul Ediliyor

16.05.2022 230

Okulumuz Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 2021 - 2027 dönemi AB Erasmus + Projeleri kapsamında yapmış olduğu başvuru neticesinde Malta ve Slovakya dan liselerin öğretmen ve öğrencilerinin değişimi temelli Ka210 projesi kabul edilmiş, hibe almaya hak kazanmıştır. "Bizim Gerçek Gücümüz Çokulusluluk" (Our Real Power is "Multinationality") adlı kültürel değerlerin paylaşımı temelli etkinliklere sahip proje kapsamında 16-22 Mayıs tarihleri arasında Malta ya gidecek öğretmen ve öğrenciler okul idaresiyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler. Projemizin devamında Ekim ayında okulumuz proje ekibi Slovakya ya gidecektir. Son hareketlilik Kasım ayında ülkemize yapılacaktır.