PICTES Projesi Hafta Sonu Kursları Başladı

PICTES Projesi Hafta Sonu Kursları Başladı

15.12.2018 601

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde PICTES (Suriyeli çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonu Projesi) kapsamında hafta sonu iki grupta düzenlenen kurslar bugün itibarı ile başladı.

Geçici koruma altındaki Suriyeli vatandaşların Türkiye’deki eğitime erişim sağlamalarına katkı yapmak amacıyla okullarda eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenen kurslar Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya ve Coğrafya branşında hizmet veriyor. Okul Müdürü ve Kurs Yöneticisi Bayram Telli, kurslara ilginin beklenen düzeyde olduğunu, öğrencilerin okula sorunsuz ulaşımının sağlanması için de servis uygulamasının başlayacağını kaydetti. Program öncesi Bayram Telli öğrencilerle konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yaptı.

Program, öğrencilerin gerekli olan ortalama akademik standardı yakalayabilmelerinin sağlanması için ilave eğitim almaları konusunda kendilerine destek olmayı hedefliyor.

15-12-2018

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın