Pansiyonumuzda Periyodik İlaçlama Yapılıyor

Pansiyonumuzda Periyodik İlaçlama Yapılıyor

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu´ndan sorumlu Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç "Çocuklarımızın ve çalışanların 7/24 kullandıkları mekanlarda olumsuz durumlarla karşılaşılmaması için periyodik olarak ilaçlama yaptırıyoruz" dedi.

18.01.2019 304

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu´ndan sorumlu Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç, pansiyonun 7/24 kullanıldığını bu sebeple bakım, onarım ve temizliğine büyük ölçüde itina gösterdiklerini söyledi. 

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Alanında Haşerelere Karşı İlaçlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik esaslarına göre ilaçlama yapıldığını hatırlatan Ardıç, "Pansiyonlarda haşere ve kemirgenlerin büyük sağlık sorunlarına yol açabildiğini biliyoruz. Haşereler, insanlara toplu halde birçok hastalık bulaştırabilir veya gıda zehirlenmelerine neden olabilirler. Bu gibi durumlarla karşılaşılmaması için pansiyonumuzun periyodik olarak ilaçlama yaptırıyoruz. İlaçlama şirketinin periyodik hizmetlerde kullandığı ilaçların insan sağlığına ve çevreye zararsız sağlık bakanlığından onaylı olduğuna dikkat ediyoruz. Firma da bunu taahhüt etmiştir" dedi.

Ardıç, ANG Almila Gıda Temizlik firmasına periyodik bakımlarda gösterdiği itina için de teşekkür etti.

18-01-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın