Pansiyon Yoklamaları Otomatik Alınıyor

Pansiyon Yoklamaları Otomatik Alınıyor

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin pansiyonunda yoklamalar tamamen otomatik alınıyor.

27.10.2018 1045

Okul pansiyonumuzdaki atılımlar son hızla devam ediyor. Eğitim öğretim yılı başında yemekhaneye kurulan turnike sistemi ile yemek yoklamaları otomatik alınmaya başlanmıştı. Şimdi ise tüm yoklamalar otomatik alınmaya başlandı.

Pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç; "Yoklamalar için tamamen otomasyon sistemine geçmiş bulunuyoruz. Bu sene pansiyon öğrencileri dışında taşımalı öğrenciler de pansiyonumuzda yemek yiyorlar. Düzenin olması, sistematik, takip edilebillir ve hızlı olması için eğitim öğretim yılı başlamadan yemekhanemize otomasyon sistemi kurdurduk. Ekim ayı itibariyle ise pansiyon giriş, evci ve çarşı izinleri ile yat yoklamaları otomatik olarak alınacak. Yeni sistemle öğrenciler, parmak izi okutmak suretiyle yoklamalarını 1 saniye içerisinde sisteme otomatik kaydedecek. Aynı zamanda sistem iki öğrencinin yoklamalarını eş zamanlı olarak yükleyebilmektedir. Bu sistem ile birlikte velilere otomatik sms gönderilerek öğrenciler hakkında bilgiler hızlı bir şekilde ailelere bildirilecek." dedi.

Öğrenciler ise pansiyonda yapılan yeniliklerden dolayı çok memnun olduklarını burada ev ortamını aramadıklarını belirterek yönetime teşekkür ettiler.

27-10-201827-10-2018

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın