Pansiyon odaları ve etütler renklendi

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda yer alan öğrenci odaları, etüt odaları ve asansör kapıları öğrencilere mesaj veren söz ve görsellerle kaplandı.

24.02.2019 802

İslahiye’de Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda etüt salonları, öğrenci odaları ve asansör kapılarına yapılan giydirme uygulamaları görselliğiyle olduğu kadar içeriğiyle de dikkat çekiyor.

Daha önce okul binasında sınıf kapılarına yapılan birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma gibi toplumsal hassasiyet içeren konularla ilgili ayet ve hadislerden sonra pansiyon binasına da dürüstlük, çalışkanlık ve kahramanlıkla ilgili görsel uygulamaları yaptırıldı.

Okul Müdürü Bayram Telli, yaptığı açıklamada öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla farklı görsel uygulamalarıyla oda ve salon kapılarına giydirme yaptırdıklarını söyledi.

Pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç da bu uygulamayla öğrencilerin daha bilinçli şekilde yetişmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade ederek bunun olumlu yansımalarını gördüklerini dile getirdi.

Okulun 10. sınıf öğrencisi Cihan Altun ise “Her odanın kapısı bazen bir hadis bazen bir ayet ya da güzel bir söz ile açılıyor. Okuduğumuz, öğrendiğimiz sözleri hayatımızda uygulamaya çalışıyoruz. Ufkumuzu açan sözler hepsi. Uygulama için yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

24-02-201924-02-201924-02-201924-02-201924-02-201924-02-2019