Online Toplantımız

2020/2021 Eğitim-Öğretim yılının bir haftalık seminer dönemi başladı.

18.11.2020 424

Ara tatille birlikte öğrencilerimiz tatillerine kavuşurken, öğretmenlerimiz için de seminer dönemi başlamış oluyor. Uzaktan devam eden seminer döneminde öğretmenlerimiz online toplantı ile bir araya geldi. Hem okul hakkında bilgi alışverişi yapıldı hem de öğretmenlerimiz birbirleriyle hoş sohbet içinde bulundu. Okul müdürü Bayram Telli öğretmenlerimizden okul ve öğrencilerimiz ile ilgili bilgi alırken aynı zamanda öğretmenlerimizin nasıl oldukları ve neler yaptıkları ile ilgili de samimi sohbetler etti. Öğretmenlerimiz hem yüz yüze eğitimin hem de uzaktan eğitimin aynı anda devam ettiği bu olağanüstü dönemde olumlu ve olumsuz birçok konuyu toplantıda konuştu ve birbirlerinden bilgi alışverişi yaptı.

18-11-2020