´Okuyun ve kitabı hayatınızın merkezi yapın´

´Okuyun ve kitabı hayatınızın merkezi yapın´

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonuna kazandırılan kütüphanede öğrencilere okuma alışkanlığı kazandıracak eserler yer alıyor. Tarih, edebiyat, inceleme araştırma ve deneme türünde bir çok kitap okurlarını bekliyor.

15.10.2018 919

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu´na Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç´ın gayretleriyle kazandırılan kitaplar, kütüphanedeki yerini aldı. Pansiyonda web sitemize açıklamada bulunan Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç, Kur´an´ın "Oku" emrinin ilk emir olduğunu hatırlatarak "Öğrencilerimizin nitelikli bir zihne sahip olmaları için, kolay anlaşılır ve samimi üsluptaki kitapları seçtik. Kitaplarımızın düşünce dünyalarında iz bırakacak eserler olduğuna inanıyorum. Oku demek ´Okuyun ve kitabı hayatınızın merkezi yapın´demektir. Öğrencilerimiz, okuma ve koruma bilinciyle bu eserlere sahip çıkarlar inşaallah” dedi.

Okul Müdürü Bayram Telli de İmam Hatiplerin samimiyetle ve sabırla yürütülen kutlu mücadelenin en güzel meyvesi olduğunu ifade ederek "Bu okullarımızın tarihi milletimizin son bir asırda yaşadıklarının bir özü, özeti gibidir. Milletimizin hangi badireleri aşarak bugünlere gelmeyi öğrenmek isteyenlerin ilk bakacakları yerlerden biri de İmam Hatip Okullarıdır. Bu okulların sahibi yediden, yetmişe milletimizin ta kendisidir. İmam Hatip Lisesi için yapılacak her çalışma medeniyet duvarına konulan bir tuğla olacaktır. Öğrencilerimizin bu kütüphaneden hakkıya istifade edeceklerine inancım tamdır" şeklinde konuştu. 

Ersen Ardıç daha sonra kütüphane anahtarını sorumlu öğrenci Cihan Altun´a teslim etti.

15-10-2018

15-10-2018

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın