Okulumuzda Coğrafya Dersleri Daha Zevkli Hale Geldi

Okulumuzun ön cephe duvarına çizilen Dünya ve Türkiye haritası sayesinde Coğrafya dersleri daha zevkli hale geldi.

13.05.2018 2677

Okulumuzun ön cephe duvarına çizilen dünya ve Türkiye haritası sayesinde Coğrafya dersine olan ilgi hem arttı hem de dersi işlemek daha zevkli oldu. Coğrafya öğretmenlerimiz Duygu Tuztaş ve Ömer Küçük gerçekleştirdiği projeye Yusuf Ziya Koçak, Ufuk Özyıldırım, Feriz Kızıler başta olmak üzere birçok öğretmenin yanı sıra öğrenciler de yardımcı oldular. Yapım aşamısnda Okul Müdürümüz Mehmet Ünlü´nün yakından takip ettiği proje görenler tarafından beğenilmekte ve okulumuzun çehresini değiştirmiş durumdadır.

Coğrafya Öğretmeni Ömer Küçük; "Çizmiş olduğumuz haritalar dikkat çekmekte olup, öğrenciler teneffüalerde bu haritaları incelemekte, zaman zaman derseri bu haritalar üzerinden işlemekteyiz." dedi. Küçük, bu sayede öğrencilerin Coğrayfa olan ilgisi ve başarısının arttığını vurguladı.

11-05-201811-05-201813-05-2018