Okulumuz Kütüphanesine Yeni Kitaplar

Okulumuz Rehber Öğretmeni İncinur Ergin´in gayretleriyle harekete geçen AK Parti Pendik Teşkilatına bağlı Güzelyalı Mahallesi gençlik kolları birimi okulumuza kitap bağışında bulundu.

13.11.2018 1320

Ak Parti Pendik Teşkilatı Güzelyalı Gençlik Kolları, okulumuz Kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Okulumuza bu yıl Ortaklı İlköğretim Okulu´ndan gelen yeni Rehber Öğretmenimiz İncinur Ergin, Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin mütevazı kütüphanesine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul´da bulunan arkadaşlarıyla görüşerek kitap talebinde bulunduğunu söyledi. Teşkilat olarak Türkiye’nin her bölgesine kitaplar gönderen Güzelyalı Gençlik Kolları´na duyarlılık gösterdikleri için teşekkür eden Ergin, farklı türde 300 kitabın kütüphanemizde yerini aldığını belirtti.

Kitapları kütüphanede ilk kez ellerine alarak kitaplara dokunma heyecanı ise 9 A sınıfına nasip oldu. Sınıf Rehber Öğretmeni Muhammed Erinç nezaretinde derse kütüphanede devam eden öğrenciler uzun süre kitapları incelediler.

Okul Müdürümüz Bayram Telli, katkıları için İncinur Ergin´e teşekkür etti.

13-11-201813-11-201813-11-201813-11-201813-11-201813-11-2018