Okulumuz Komşularından İadei Ziyaretler

Hacı Sani Konıukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi çeşitli kurum ve kuruluşlarla ilişkilerini her geçen gün güçlendiriyor. Yaptığımız ziyaretlerden sonra komşularımızın ziyaretleri bizleri mutlu ediyor.

25.12.2018 779

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yönetici, öğretmen ve öğrenciler çevreleriyle güçlü iletişim-etkileşim içinde olmasını sağlayacak çalışmalar gerçekleştiriyor.

Okulun çevresindeki konut ve iş yerleri arasında komşuluk ahlakı, kültürü ve hukukunu tesis etmek, yaşatmak ve geliştirmek, okulların tanıtımına katkı sağlamak, komşuların okula yönelik bilgilerini ve farkındalıklarını artırmak, okulun güvenliği ve korunması gibi konularda, okul komşularında sahiplenme duygusu oluşturmak, okul ile çevre sakinleri arasında meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip okullarına tavsiye edilen “okul komşuları ile işbirliği etkinliği” çerçevesinde okulumuzun yerleşim birimlerine uzaklığı nedeniyle Jandarma birimleri okulumuzu sık aralıklarla ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencileri bilgilendiriyor.

Öte yandan ilçe içinde yer alan ilköğretim okulları ve ortaokullar da öğretmenleri ile zaman zaman okulumuzu ziyaret ederek okulumuzu tanıyor ve LGS sınavı sonrası tercih işlemleri için bilgi edinmiş oluyorlar. Son olarak okulumuzu ziyaret  eden Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine okul rehber Öğretmenlerimiz Yusuf Ziya Koçak ve İncinur Ergin tarafından okulumuz hakkında aydınlatıcı ve ufuk açıcı bilgiler verildi. Kız ve erkek öğrenciler okulun farklı ünitelerini gezdikten sonra erkek öğrencilere Pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcımız Ersen Ardıç tarafından okul pansiyonu gezdirildi.

25-12-201825-12-201825-12-201825-12-201825-12-201825-12-201825-12-201825-12-201825-12-2018