Okul ve Pansiyonumuzun Peyzaj Düzenlemesi Yapılıyor

Okul ve Pansiyonumuzun Peyzaj Düzenlemesi Yapılıyor

Okul ve pansiyon bahçemizin düzenlemelerinin yapılması devam ediyor.

04.11.2018 796

Öğrencilerin zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişmelerine katkı sağlayan sosyal mekânlar olarak okul bahçeleri, eğitimin sürekliliğinin sağlanması ve kalitesinin arttırılmasında önemli bir paya sahip.

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi geçen yıl okul çevresinde yaptığı çevre düzenleme çalışmalarını bu yıl da pansiyon bölümünde sürdürüyor. Okul ve pansiyonumuzun bahçelerine toprak takviyesi yapıldı. Pansiyon çevresinde tesviye edilen toprağa, ağaç dikimi öncesi, gübre ilave edildi.

Aktif yaşam biçimini teşvik eden okul ve pansiyon bahçelerinin, yeterli donatım elemanları, yeşil alan ve açık spor tesisleri ile düzenlenerek öğrenciler için çekici ve zevkli hale getirilmesini hedeflediklerini ifade eden Okul Müdürü Bayram Telli, hedefe ulaşmak için okul bahçesinde, yeterli büyüklükte tören alanı, gezinti yolları, tel örgülerle çevrili açık spor tesisleri çalışmalarından sonra eksik kalan yeşil alan çalışmalarının da hava şartları uygun olduğu sürece devam edeceğini belirtti.

04-11-201804-11-2018

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın