Öğretmenlere KTS ve DÖGM Tanıtım Semineri

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi´nden Sorumlu Okulumuz Müdür Yardımcısı Ufuk Özyıldırım KTS, İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Muhammed Erinç de DÖGM´nün materyal paylaşım siteleri ve EBA kullanımı hakkında Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen kadrosuna birer seminer verdiler.

25.11.2018 964

Ufuk Özyıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nce Anadolu İmam Hatip Liselerinde ve İmam Hatip Ortaokullarında ulusal düzeyde eğitim ve öğretimde standart ve kaliteyi yükseltmek, eğitimin niteliğini arttırmak, daha ileriye taşımak ve süreklilik kazandırmak; okulların fiziki imkanlarını öğrenmeyi ve öğretimi kolaylaştıracak şekilde iyileştirmek, bireylerin ve toplumun ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak öğrenme-öğretme süreçlerini sürekli yenilemek ve geliştirmek; yönetici ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine süreklilik kazandırmak amacıyla geçtiğimiz yıllarda uygulamaya konulan Kalite Takip Sistemi çerçevesinde, okulumuz da dahil Genel Müdürlüğe bağlı tüm okullarda özverili çalışmalar yapıldığını söyledi.

Muhammed Erinç de öğretmenlere, EBA´nın zengin içeriğine katkı sağlamak için Din Öğretimi´nin materyal paylaşım sitelerini titizlikle incelemeleri tavsiyesinde bulundu.

25-11-201825-11-201825-11-2018