Öğretmenlere Hizmetiçi Eğitim Semineri

Öğretmenlerimizi ilgili kurs ve seminerlerden haberdar etmek ve öğretmenlerimizin hizmet içi eğitim modülünü etkili kullanabilmeleri amacıyla İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Muhammed Erinç tarafından okulumuz Öğretmenler Odasında bir seminer verildi.

31.12.2018 792

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, Mesleki Gelişimi Destekleme ve İzleme Dairesi Başkanlığı tarafından Hizmetiçi Eğitim Planları içerisinde yayınlanan çok sayıda kurs ve seminer yer alıyor.

"HİZMET İÇİ FAALİYETLERİ ETKİLİ OLUYOR"

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ve diğer genel müdürlükler tarafından çok sayıda faaliyetten yararlanma imkanı olduğunu ifade eden Erinç, öğretmenlerin alanlarında ya da başvuruya açık diğer alanlardaki kurs ve seminerlerin öğretmenin kendini geliştirmesinde oldukça etkili olduğunu kaydetti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bazı faaliyetlerin kapatılması veya yeni faaliyetlerin açılması da ilerleyen zamanda söz konusu olabildiğini hatırlatan Erinç, "2019 yılı öğretmenlerin hizmetiçi eğitim planı kapsamında faaliyetlere katılmak isteyen öğretmenlerin duyuruları takip etmesi yararlı olacaktır" dedi.

31-12-201831-12-201831-12-2018