Öğrencilerimiz “Ayla” Filmini İzlediler

Pansiyonda kalan öğrencilerimiz “Ayla” filmini izlediler.

19.10.2018 884

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrenciler, Salı akşamı 2017 yılında beyaz perdeye aktarılan "Ayla" filmini izlediler.

1950’de başlayan Kore Savaşı’na katılan Türk tugayındaki Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin, anne ve babası öldürülmüş Koreli bir kız çocuğuna, savaş süresince kendi çocuğu gibi bakmasının anlatıldığı Ayla filmini izleyen öğrenciler, duygu dolu anlar yaşadı. Filmi çok beğendiklerini belirten öğrenciler, Türkiye ile Güney Kore arasındaki dostluk bağını en güzel şekilde anlatan “Ayla” filmini izlemelerine imkan sağladığı için Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç’a teşekkür ettiler.

19-10-201819-10-2018