Öğrencilerimiz Akıl Jimnastiği Satranç Öğreniyorlar

Pansiyonumuzda kalan öğrenciler boş vakitlerini satranç oynayarak değerlendiriyorlar.

15.10.2018 794

Okul pansiyonumuzda kalan öğrenciler, kendileri için yaptırılan satranç masalarında boş vaktilerini satranç oynayarak değerlendiriyorlar.

Öğrencilerin büyük bir zevkle oynadıkları satranç için okulumuzda satranç egzersiz dersleri de veriliyor. Öğretmenlerimizden Abdurrahman Kılıç ve Muhammed Erinç yönetiminde haftada üç gün satranç dersi alan öğrenciler, santrançla hem öğrendiklerini hem de eğlendiklerini dile getiriyorlar.

Akıl jimnastiği olan satranç oyunu için önümüzdeki günlerde okul turnuvası da düzenlenecek.

15-10-201815-10-2018