Öğle mönüsünde sıradışı yemekler

Öğle mönüsünde sıradışı yemekler

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu öğle yemeğindeki çeşitlilikle dikkat çekiyor. Öğrenciler pansiyon ölçeğinde dönerden hamburgere sıradışı yemeklerle besleniyor.

15.12.2018 723

Gaziantep´in en büyük öğrenci pansiyonlarından birine sahip olan Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde idareci, öğretmen ve öğrenciler öğle yemeğinde Türk Mutfağının seçkin örnekleriyle karşılaştıkları gibi her on beş günde bir de hamburger yiyorlar.

Ağırlıklı olarak Gaziantep Mutfağından seçkin yemekleri öğrencilere sunduklarını belirten Pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı Ersen Ardıç, MEB Pansiyon Yönetmeliği çerçevesinde seçkin markaların kaliteli ürünlerinden temin edilerek sofraya getirilen yemeklerden taşımalı ve pansiyon öğrencisi yaklaşık 250 öğrencinin yediğini ayrıca öğretmenlerin de bedelini ödeyerek öğle yemeği yiyebildiklerini söyledi.

Ardıç, "İmkanlar çerçevesinde pansiyonda hazırlanan sabah, öğle ve akşam mönülerinde farklı tatları kıymetli öğretmen ve öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Pansiyonlu Okullar İçin Beslenme Hizmetleri Rehberi´nden seçilen yemekler farklı sos ve aromalarla zenginleştirilerek sunuluyor. Başta aşçımız ve hazırlık ekibimize hassaten teşekkür ediyorum " dedi.

15-12-201815-12-2018

 

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın