Ödüllü Bulmacalarda Kitap Hediyesi

İrşad’da yer alan ödüllü bulmacayı doğru çözen dört öğrenciye kitap hediye edildi.

11.01.2019 667

Mesleki Tatbikat Kulübü aylık bülteni İrşad’da yer alan ödüllü bulmacayı doğru çözenler arasından yapılan çekilişte dört öğrenciye kitap hediye edildi.

Konuyla ilgili olarak İrşad bülteni yayın yönetmeni Muhammed Erinç; “Öğrenciler bültene rağbet gösteriyorlar ve her ay farklı tarzda hazırlamış olduğumuz bulmacayı çözüyorlar. Aralık ayındaki bulmacayı doğru çözüp şifreyi bulanlar arasından yapılan çekilişle dört öğrenciye kitap hediye ettik.” dedi.

Çekilişte Ergin Murat, Ahmet Melih Avcı, Burak Kaan Güzel ve İbrahim Baki Koca kitap almayı hak kazandı. Öğrencilere, Ayşe Gouverneur ve Leyla Azzam tarafından yazılmış olan Âlemlere Rahmet Peygamberimiz kitabı hediye edildi.

11-01-201911-01-2019