Ödüllü Bulmacalar Öğrencileri Heyecanlandırıyor

Ödüllü Bulmacalar Öğrencileri Heyecanlandırıyor

Mesleki Tatbikat Kulübü tarafından her ay çıkarılan “İrşad” isimli bültende yer alan ödüllü bulmacalar öğrenciler tarafından heyecanla takip ediliyor. 

12.12.2018 1172

Mesleki Tatbikat Kulübü tarafından her ay çıkarılan “İrşad” isimli bültenin Aralık ayı sayısında yer alan bulmacayı çözüp şifreyi bulan öğrencilerden üç kişiye çekilişle kitap hediye edilecektir.

İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Muhammed Erinç, İrşad bültenindeki bulmaca hakkında şöyle dedi; “Bulmaca çözmek öğrenciyi araştırmaya yönelterek öğrenmesini sağladığı gibi aynı zamanda zekâlarının gelişmesini de sağlıyor. İrşad bültenimizde her ay farklı tarzda bir bulmaca yayımlıyoruz. Öğrenciler bulmaca çözmeyi çok seviyorlar. Bulmaca etkinliklerinin ders içinde ve ders dışında egzersiz vb. şekilde yapılması gerekir. Öğrencilerimiz bulmacaları büyük bir heyecanla çözüyor ve bilmedikleri soruları araştırarak öğreniyorlar.”

12-12-2018

 

01-12-2018

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın