Müdür Yardımcımıza Okulumuzdan Teşekkür Plaketi

Okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan Zehra Demir'e teşekkür plaketi verildi.

29.01.2021 254

Okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan Zehra Demir öğretmenlik mesleğine dönüş yaptı. Kendisi okulumuzda görev yaptığı süre boyunca okulumuzu ileri seviyeye taşımak için zaman ve çaba harcadı.

Okul müdürümüz Bayram Telli "Müdür yardımcılığı süresince yaptığınız çalışmalardan dolayı tüm okulumuz adına size teşekkür ederiz. Ayrıca anne adayı olarak bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle. Öğretmenlik ve annelik mesleğinde size gönülden başarılar diliyoruz." Sözleriyle teşekkür plaketini verdi.

29-01-2021