Mart Ayının

Mart Ayının "Kitap Kurdu" Belli Oldu

Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor projesi kapsamında gerçekleşen kitap kurdu etkinliğinin Mart ayı birincisi belli oldu.

13.03.2020 368

Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor proje kapsamında gerçekleştirilen kitap kurdu etkinliğinde Mart ayının birincisi 10/D sınıfından Henedi Simhani oldu. Öğrencimize ödülünü Müdür Başyardımcımız Mehmet Ünlü verdi.

Mehmet Ünlü; "Öğrencimize, etkinliğe göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Kitap okuyan nesil mutlaka farkını gösterecektir. Bugün ektiğimiz tohumlar gelecekte bizlere nefes olacaktır." diyerek öğrencimizi tebrik etti.

13-03-2020