Kur´an Muhafızları Ödüllerini Aldı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün Kuran Muhafızları Hafızlık Yarışması´nda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini Gaziantep´te düzenlenen törende aldılar.

17.01.2019 769

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri en güzel yarışmalarda ödüller alarak okullarını gururlandırdılar.

11. sınıf öğrencilerinden Beyan Husrom ve Muhammed Haddura Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün düzenlediği Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması´nda birincilik ve ikincilik ödülleri alarak okulumuza iki sevinci birarada yaşattılar.

Öğrencilerimiz Gaziantep Şehit Hüseyin Gümüş İmam Hatip Ortaokulu´nda düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

İl ve ilçe protokollerinin katıldığı törende Musiki Yarışmalarında dereceye giren okulların konserleri davetlilerden yoğun ilgi gördü.

Beyan Husrom ödülünü Gaziantep Milli Eğitim Şube Müdürü Nilüfer Gümüş´ün, Muhammed Haddura da ödülünü Gaziantep Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Kemal Karaoğlan´ın elinden aldı.

Öğrencilerimize ödül töreninde Müdür Başyardımcımız Mehmet Ünlü de eşlik etti.

17-01-201917-01-201917-01-2019