KTS´de ŞAMPİYON OLDUK

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün Kalite Takip Sistemi´nde Gaziantep İmam Hatip Liseleri ve ortaokulları arasında BİRİNCİ olduk.

17.04.2019 714

Türkiye geneli bütün İmam Hatip Ortaokul ve Liselerinin dahil olduğu Kalite Takip Sisteminde ilk dönem boyunca MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen faaliyetler tamamlandı. Okulumuz 69 okul arasında 92 puanla GAZİANTEP genelinde BİRİNCİ oldu.

Okul Müdürü Bayram Telli, “Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün faaliyetler takvimini her ay başarıyla tamamlıyoruz. Bu çalışmada ve ilk dönem ortaya koyduğumuz başarıda emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma sonsuz  şükranlarımı sunuyorum. İnşaallah ikinci dönemde de aynı başarıyı gösteririz” dedi.

Sıralamadaki okullar için bkz.

/meb_iys_dosyalar/27/03/759351/dosyalar/2019_04/17063814_kts_puan.xlsx