Kitap Fuarı´nda Başkan´la Buluştuk

Kitap Fuarı´nda Başkan´la Buluştuk

10.11.2018 756

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin kitap dostu öğrencileri Gaziantep´te düzenlenen "Kitap Fuarı"nı gezme imkanı buldular.

Okulumuz Tarih Öğretmeni Hava Açıkgöz ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nazmiye Çin, öğrencilerle birlikte kitap fuarını gezerek kitap dolu çantalarla döndüler. Fuarda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin´le de buluşan Hacı Sani AİHL ekibi başkanla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Okul Müdürü Bayram Telli öğrencilerdeki kitap okuma sevgisini artırmak, ihtiyaç ve seviyelerine uygun kitap seçiminde nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda rehberlik etmek amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geziye okul olarak katıldıklarını söyledi. Telli, gezideki ikinci kazanımın ise yüzlerce kitap severin fuar alanında olmaları ve araştırmalarını yaparken yaşadıkları coşkuya öğrencilerin tanık olması olduğunu kaydetti.

Hava Açıkgöz ve Nazmiye Çin de "Öğrencilerimiz o gün orda bulunan yazarlarla hem konuşma fırsatı yakaladı hem de kitaplarını imzalattılar. Geziye katılan öğrenciler poşet poşet kitap aldılar. Bu geziyle öğrencilerimizin kitap okuma zevklerini ve alışkanlıklarını geliştirmeyi amaçladık. Öğrencilerimiz bu geziyle farklı yayınevlerinin kitaplarını takip etme imkanını da buldular" görüşlerine yer verdiler.

10-11-2018

10-11-2018

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın