Judocu Öğrencilerimizden Büyük Başarılar

Okulumuz öğrencileri Celil-Hasan kardeşler judo sporunda gösterdikleri üstün başarılardan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi. Törene okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni ve aynı zamanda kendisi de Judocu olan Kazım İlkan Kertmen de katıldı. Ödül töreninde öğrencilerimizin Judo Öğretmeni Yüksel Şahin de hazır bulundu.

Celil ve Hasan kardeşler, küçük yaşlardan itibaren judo sporuyla ilgilendikleri ve Türkiye çapında yapılan çeşitli yarışmalardan ödül kazndıklarını, hedeflerin Türkiye şampiyonu olmak olduğunu belirttiler.

Judoda Türkiye 5. Celil Kölemen ile Gaziantep İl 2. Hasan Kölemen öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

11.05.2018 1004

11-05-2018