İlk Kulüp Dergisi İRŞAD’ın yeni sayısı çıktı

İlk Kulüp Dergisi İRŞAD’ın yeni sayısı çıktı

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Mesleki Tatbikat Kulübü tarafından yayımlanan bültenin her sayısı yoğun içeriğiyle dikkat çekiyor.

12.12.2018 920

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ilk ve tek sosyal kulüp dergisi olma özelliğini elinde bulunduran İRŞAD isimli bültenin 2. sayısı yayımlandı.

Mesleki Tatbikat Kulübü tarafından yayınlanan bültenin her sayısı yoğun içeriğiyle dikkat çekiyor.

Özellikle ödüllü bulmacası öğrencilerin ilgisini çeken İRŞAD’ın her sayısı yeni sürprizlerle geliyor.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kapağına taşıyan bültende ilk sayfada Niyazi Sakar’ın Gazi Şehir isimli şiirine de yer verilmiş. Genel olarak Gaziantep´in Kurtuluşu, insan hakları, Mehmet Akif´in vefatı gibi konu başlıklarının işlendiği dergide ayrıca 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, Veda Hutbesi´nde Yer Alan Mesajlar, Bunları Biliyor muydunuz, Tarihte Bu Ay, Nebevi Metod ve Rehberlik isimli köşeler de yer alıyor. Muhammed Erinç’in “İslam’da Kölelik” başlıklı yazısı da diğer dikkat çeken çalışmalardan.

Okul Müdürü Bayram Telli, öğretmen ve öğrenciler arasında yoğun ilgi gören İRŞAD isimli bültene kardeş çalışmaların da katılmasını beklediklerini söyledi. İRŞAD Yayın Yönetmeni Muhammed Erinç de öğretmen ve öğrenci çalışmalarını kulüp bülteninde görmek istediklerini kaydetti.28-12-2018

12-12-201812-12-2018

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın