Hz. Peygamber ve Gençlik Programına Katıldık

Hz. Peygamber ve Gençlik konulu bir konferans programına bir grup öğrencimizle birlikte katıldık.

21.11.2018 494

Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İslahiye Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Hz. Peygamber ve Gençlik konulu konferans programına bir grup öğrencimiz de katıldı.

Kur´anı Kerim Tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftüsü Dr. Ramazan YILDIRIM´ın selamlama konuşması, Şehitkamil İlçe Müftüsü Sayın Ömer KESKİN’in konuşmaları, Gaziantep Müftüsü Ahmet ÇELİK’in, "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferansı ile devam etti. İslahiye Müftülüğü İlahi Grubunun gönülleri mest eden ilahilerinin ardından konuşmacılara çiçek takdimi ile program son buldu.

Program sonrasında katılımcılara Peygamberimiz ve Gençlik ile Dinim İslâm kitapları hediye edildi.

21-11-201821-11-2018