Hayalleri ve hedefleri için okuyorlar

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde haftada 1 saat boyunca düzenlenen etkinlikte okuldaki 500’ü aşkın öğrenci, aynı ders saatinde birlikte kitap okuma heyecanı yaşıyor.

16.03.2019 277

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde haftada 1 saat boyunca düzenlenen etkinlikte okuldaki 500’ü aşkın öğrenci, haftada 2 kez Pazartesi ve Cuma günleri farklı ders saatlerinde birlikte kitap okuma heyecanı yaşıyor.

Okul Müdürü Bayram Telli, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek, "Sizler yarınların büyükleri olarak, kendinizi ne kadar yetiştirirseniz sizden sonraki nesiller de bir o kadar bilinçli olacaktır. Her birinizin hedefleri var ve bu hedeflere ulaşmak için çok çalışmanız ve okumanız lazım" dedi.

Okuma saatlerinde öğrencilerle birlikte okumanın keyfine varan öğretmenler de tüm öğrencilere hayalleri ve hedefleri için kitap okumayı tesviye ettiklerini dile getirdiler.

16-03-201916-03-201916-03-2019