Hafizemiz Beyan´ın Gururlandıran Başarısı

Hafizemiz Beyan´ın Gururlandıran Başarısı

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Beyan Husrom, Genç Muhafızlar Kızlar Hafızlık Yarışması Gaziantep il finalinde 8 yarışmacıyı geride bırakarak 1. oldu

 

05.01.2019 696

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi geçtiğimiz yıl Hafız Muhammed Haddura ile yaşadığı gururu bu yıl Beyan Husrom´la tekrarladı.

Gaziantep genelinde düzenlenen Kızlar kategorisinde yapılan 9 öğrencinin katıldığı Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında tüm soruları cevaplayarak birincilik elde etti.

MEB DÖGM Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin ev sahipliği yaptığı yarışmaya çok sayıda devetli ile yarışmacı öğrenciler, öğretmenleri ve veliler katıldı.

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bayram Telli de “Beyan sadece okulumuzu değil, İslahiye’yi de temsil etmiştir. Bu bizim için, İlçe Milli Eğitim için ve İmam Hatip davasına gönül verenler için gurur vericidir. Öğrencimizi yürekten kutluyorum” dedi.

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın